اصطلاحات کافی شاپ به عربی

اصطلاحات کافی شاپ به عربی

آب پرتقال : عصیر البرتقال
آب پرتقال : عصیر البرتقال (۳۰۰ سی سی)
آب پرتقال: عصیر البرتقال (۳۰۰ سی سی)
آب طالبی : عصیر الشمام
آب طالبی بستنی : عصیر الشمام بالأیس کریم
آب معدنی : المیاه المعدنیه
آب میوه طبیعی : عصیر الفواکه الطبیعی
آب هویج : عصیر الجزر
آب هویج : عصیر الجزر (سموثی الجزر )
اسپرسو : قهوه اسبریسو
اشترودل گرم : سترودل ساخن
انواع شیک : أنواع میلک الشیک
انواع قهوه ها : أنواع القهوه
انواع گلاسه : أنواع المثلجات
بستنی قیفی : بسکویت الأیس کریم المخروطی
بستنی میوه ای : الأیس کریم بالفواکه
چای نبات : الشای مع سکر نبات
چایی : الشای
چیپس : الشبس  (الرقائق المقلیه)
ذرت : الذره
ذرت بو داده : الفشار
ذرت مکزیکی : الذره المکسیکیه
سس : الصلصه
شربت آلبالو : عصیر الکرز
شکلات داغ : الشکولاته الساخنه
شکلات گلاسه : القهوه المثلجه بالشکولاته
شیر موز : الحلیب مع الموز
شیر موز بستنی : خلیط الحلیب والموز بالأیس کریم
شیر نارگیل : خلیط الحلیب وجوز الهند
شیر نارگیل بستنی : خلیط الحلیب وجوز الهند بالأیس کریم
شیرکاکائو گرم : خلیط الحلیب والکاکاو
شیک شکلات : میلک شیک الشکولاته
شیک نسکافه : میلک شیک النسکافیه
فوتبال دستی : الفوسبول – فیشه
کاپوچینو: قهوه کابتشینو
کافه گلاسه : القهوه المثلجه
کافی شاپ ساحل : مقهى ساحل
کیک : الکعکه
کیک بستنی : الکعکه بالأیس کریم
کیک بستنی : الکیک بالأیس کریم
کیک دوقلو: دبل کیک
متفرقه : أکلات متنوعه
میکس شیر: خلیط الحلیب والفواکه
نسکافه : نسکافیه
نوشابه بطری : قنینه صودا
نوشیدنی های سرد : المشروبات البارده
نوشیدنی های گرم: المشروبات الساخنه
هویج بستنی : الجزر بالأیس کریم
هویج بستنی: عصیر الجزر بالأیس کریم
یخ در بهشت آلبالو: أزبری بالکرز – عصیر الکرز المثلج
یخ در بهشت بستنی : أزبری بالأیس کریم
یخ در بهشت پرتقال :عصیر البرتقال المثلج
یخ در بهشت طالبی : عصیر الشمام المثلج  ازبری

اصطلاحات کافی شاپ به عربی
اصطلاحات پزشکی به عربی – فرهنگ لغت پزشکی عربی
اصطلاحات اقتصادی به عربی
تحمیل کتاب مخزن الأسرار – شعر – نظامی الکنجوی

شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *