زمان جدا کردن اتاق خواب کودک / برای جدا کردن اتاق خواب کودک تان عجله نکنیدنوزاد - کودک - بچه

تاثیر زایمان طبیعی بر هوش نوزاد

نی نی بان/ نوزادانی که با زایمان به روش طبیعی به دنیا می آیند از ضریب هوشی بالایی برخوردارند…
این نوزادان که با زایمان به روش طبیعی به دنیا می آیند از ضریب هوشی بالایی برخوردارند و هوش فعال تری نسبت به دیگر نوزادان دارند.خدا کرمی ، رئیس انجمن مامایی گفت: این موضوع دقیقا عکس است، یعنی نوزادانی که به صورت طبیعی به دنیا می‌آیند از ضریب هوشی بالاتری برخوردارند.وی در ادامه افزود: برخی افردا تصور می‌کنند نوزادانی که طبیعی به دنیا می‌آیند به دلیل فشار‌های وارده به سرآن‌ها و همچنین برخی نقص‌هایی که در کار پزشکان وجود دارد، ممکن است به سر کودکان فشاری وارد شود که به کاهش ضریب هوشی ‌آن‌ها منجر می‌شود، اما دانشمندان و پزشکان صحت این موضوع را به هیچ عنوان تایید نکرده‌اند.

خدا کرمی عنوان کرد: اغلب مردم به دلیل ناآگاهی ممکن است دچار این اشتباه شوند هرچند که در برخی موارد اعضای تیم درمان نیز برای کسب درآمد بیشتر مادران را تشویق به سزارین می‌کنند.وی خاطرنشان کرد: همه مقالات و تحقیقات انجام شده بر پرخطر بودن سزارین برای مادر و کودک حکایت می‌کند.


نوزاد فرزند تازه زاده شده انسانها و جانوران است. به فرزند انسان که تازه زاییده شده باشد، عموماً در ساعت‌ها، روزها یا هفته‌های اول نوزاد می‌گویند.
در پزشکی، نوزاد به شیرخواری گفته می‌شود که در ۲۸ روز اول زندگی (از بدو تولد تا ۴ هفته پس از تولد، کمتر از یک ماهه) باشد. کلمه “نوزاد” شامل نوزاد زودرس، نوزادان دیررس (از ۱ هفتگی تا ۹ ماهگی) و نوزاد کامل تازه به دنیا آمده میشود. واژهٔ نوزاد از واژه‌های «نو» و «زاد» گرفته شده که «نو» به معنای جدید و «زاد» به معنی زاده شده میباشد.

در لغتنامه دهخدا نوزاد اینطور تعریف شده: “کودک . [دَ] (ص) کوچک . صغیر. (فرهنگ فارسی معین). پهلوی، کوتک ۞ بمعنی صغیر. (از حاشیه ٔ برهان چ معین). صورت دیگر آن کوچک است. (اِ) طفل و بچه خواه پسر باشد یا دختر. (ناظم الاطباء). فرزندی که به حد بلوغ نرسیده (پسر یا دختر). طفل . ج، کودکان . (فرهنگ فارسی معین). ولید. صبی. (ترجمان القرآن ). طفل . بچه . ولید. صبی (پسر). صبیه (دختر).”[] در اصطلاح عام به نوزاد یا کودک نی‌نی نیز می‌گویند.

کلمه انگلیسی آن، Infant از infans کلمه لاتین، به معنی “ناتوان به صحبت نمودن” یا “لال” مشتق شده است. این به طور معمول به کودکانی بین سنین ۱ تا ۱۲ ماه اعمال می‌شود؛ با این حال، تعاریف بین تولد و ۳ سالگی متفاوت است.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *