کارتون بل و سباستین به زبان عربی - دانلود کارتون عربی (قسمت 1 تا 5)کارتون بل و سباستین به زبان عربی - دانلود کارتون عربی (قسمت 1 تا 5)

کارتون بل و سباستین به زبان عربی – دانلود کارتون عربی (قسمت ۱ تا ۵)

مشاهده ویدئو از قسمت بالا
دانلود ویدئو از اینجا

کارتون های عربی بیشتر را از اینجا ببینید : کلیک کنید

بل و سباستین یک انیمهٔ ۵۲ قسمتیِ ساخت ژاپن می‌باشد که در سال‌های ۱۹۸۱ و ۱۹۸۲ تولید گردید. این کارتون از سوی کمپانی ام‌کی بر پایهٔ کتابی با همین نام نوشتهٔ سسیل اوبری (به فرانسوی: Cécile Aubry) تولید و توسط کانال ژاپنی ان‌اچ‌کی پخش شد. بل و سباستین در کشورهایی مانند فرانسه، ژاپن، ایتالیا، آمریکا و انگلستان و همچنین ایران به روی آنتن رفت.

۱۶ سال پیش از ساخت این انیمه از سوی ژاپنی‌ها، فرانسوی‌ها مجموعهٔ تلویزیونی ۱۳ قسمتی سیاه و سفیدی از روی این کتاب فرآوری کرده بودند.
ممنوع شدن پخش این کارتون در تلویزیون ایران
انیمۀ بل و سباستین بعدها بدلیل آنچه ترویچ نگهداری و بازی با سگ خوانده می شد، از جدول پخش برنامه های کودک تلویزیون کنار گذاشته شد.
فرانسه یکی از کشورهایی بود در با آغاز جنگ جهانی دوم به تسخیر آلمان درآمد، در این زمان «سباستین» پسربچۀ کوچک و خوش‌قلب به همراه «سزار» مرد پیری که از او نگه‌داری کرده و مانند پدربزرگش است در روستای کوهستانی در مرز فرانسه زندگی می‌کند، در این منطقه اغلب سگ یا گرگ‌های وحشی به گله‌ها آسیب می‌زنند؛ به همین خاطر سزار برای گیر انداختن آن‌ها تله‌هایی را در کوهستان جاسازی می‌کند، با آمدن آلمان‌ها نازی به ده اوضاع به هم می‌ریزد، وحشت از دو سو مردم را احاطه کرده یکی به خاطر سگ وحشی و دیگر وجود سربازان نازی؛ تنها کسی که معتقد است سگ ولگرد در کوهستان منشأ اتفاقاتی نیست که برای گله‌ها میافتد سباستین است، او با چرخ‌زنی در کوهستان سگ را پیدا می‌کند و نام بل را روی او می‌گذارد و سعی می‌کند تا او را از دید همه بخصوص سزار پنهان کند اما…
فیلم سینمایی «بل و سباستین» اقتباسی از داستان Belle et Sébastien نوشتۀ «سیسیل آبری» Cécile Aubry است؛ همچنین این فیلم برندۀ ۳ جایزه و نامزد دریافت ۲ جایزه از جشنواره‌های Minneapolis St. Paul International Film Festival, Seattle International Film Festival, Tallinn Black Nights Film Festival شده است.

کارتون بل و سباستین به زبان عربی

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *