راه رفتن کودکراه رفتن کودک

آزمایشی ساده برای تعیین جنسیت نوزاد بدون انجام سونوگرافی

باشگاه خبرنگاران/ برای تعیین جنسیت نوزاد در خانه تنها به مقداری جوش شیرین و یک لیوان کاغذی یکبار مصرف نیاز دارید.
جوش شیرین را در لیوان ریخته مقداری از نمونه آزمایشی ادرار مادر به آن اضافه شود. اگر بعد از اضافه شدن ادرار محلول مانند یک نوشابه گازدار حالت گازی و کف آلود پیدا کند به احتمال قوی جنین پسر است اما اگر محلول تغییر نکند و حالت گازی نداشته باشد با درصد بالا می‌توان اذعان داشت جنین دختر است.
برای انجام این آزمایش شرایط خاصی از جمله ناشتا بودن مادر یا ساعت خاصی از روز مورد نیاز نیست و هر زمان می توانید این آزمایش را انجام دهید.
این روش بر روی ۳۱ زن باردار مورد آزمون قرار گرفت و توانست جنسیت ۲۲ نفر از آنها را به درستی تشخیص دهد. با وجود اینکه این روش هرگز صد در صد به پاسخ درستی منتج نمی‌شود، در کاهش هیجان مادر بویژه قبل از جلسه سونوگرافی می‌تواند موثر باشد.
کارشناسان توصیه می کنند مادران باردار برای اطمینان از سلامت نوزاد خود حتماً تحت نظر پزشک متخصص قرار گیرند و آزمایشات و تصویربرداری های ایمن ضمن بارداری را به موقع انجام دهند.

سونوگرافی فراصوتی یکی از روش‌های تشخیص بیماری در پزشکی است. به این روش اکوگرافی، پژواک‌نگاری و صوت‌نگاری نیز گفته می‌شود. این روش بر مبنای امواج فراصوت و برای بررسی بافت‌های زیرجلدی مانند عضلات، مفاصل، تاندون‌ها و اندام‌های داخلی بدن و ضایعات آنها پی ریزی شده‌است. سونوگرافی در حاملگی نیز کاربردهای وسیعی دارد. همچنین امروزه سونوگرافی کاربردهای درمانی نیز دارد.

در سال ۱۸۷۶ میلادی، فرانسیس گالتون برای اولین بار پی به وجود امواج فراصوت برد. در زمان جنگ جهانی اول کشور انگلستان برای کمک به جلوگیری از غرق شدن کشتی‌هایش توسط زیردریاییهای کشور آلمان در اقیانوس آتلانتیک شمالی دستگاه کشف کننده زیردریایی‌ها به کمک امواج صوتی به نام صوت‌یاب (Sonar) ابداع کرد. این دستگاه امواج فراصوت تولید می‌کرد که در پیدا کردن مسیر کشتیها استفاده می‌شد. این تکنیک در زمان جنگ جهانی دوم تکمیل گردید و بعدها بطور گسترده‌ای در صنعت این کشور برای آشکار سازی شکافها در فلزات و سایر موارد مورد استفاده قرار می‌گرفت. از کاربرد بخصوصی که انعکاس صوت در جنگ و صنعت داشت صوت‌یاب به علم پزشکی وارد شد و تبدیل به یک وسیله تشخیصی بزرگ در علم پزشکی گردید

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *