انتقال خونانتقال خون

ایران می‌تواند بازار منطقه‌ای محصولات انتقال خون باشد

کرج – رئیس سازمان انتقال خون با تاکید بر اینکه ایران در راستای تولید دارو از مشتق پلاسما در جایگاه خوبی قرار گرفته است، گفت: ایران می تواند بازار منطقه ای محصولات انتقال خون باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر پور فتح الله در هفته ملی انتقال خون در بازدید از صنایع پزشکی فارمد (عضو کنسرسیوم دیالیز ایران) واقع در شهرک صنعتی اشتهارد که پیش از ظهر سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: انتقال خون با صنعت شکل گرفته در اصل این سازمان به نوعی تولیدکننده محصول محسوب می شود.

تاسیس موزه انتقال خون در ایران

وی با بیان اینکه این سازمان به عنوان سازمانی پیشرو همگام با کشورهای پیشرفته و صنعتی بوده است و با آینده نگری به امورات مختلف نگاه می کند، افزود: به دنبال تاسیس موزه انتقال خون هستیم.

رئیس سازمان انتقال خون کشور با تاکید بر اینکه زمانی که صنعت پلاسما در بسیاری از کشورهای جهان گسترده نبود این مهم در کشور ایران از سال ۵۶ مورد توجه ویژه قرار داشت، خاطرنشان کرد: سازمان انتقال خون نگاه ویژه به تولید و حمایت از تولید داخلی دارد.

وی تصریح کرد: در گزارشی از سوی سازمان بهداشت جهانی، ایران در راستای تولید دارو از مشتق پلاسما در جایگاه خوبی قرار گرفته این در حالی است که پلاسمای مازاد در بسیاری از کشورهای در حال توسعه دور ریخته می شود.

  • بازگرداندن ۹.۵ تن پلاسما به چرخه تولید

پورفتح الله ضمن ابراز خوشحالی از اینکه ۹.۵ تن پلاسما از این طریق به چرخه تولید بازگردانده شده است، گفت: اقتصاد سازمان انتقال خون نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی در پایان با بیان اینکه تولیدی که صورت می گیرد باید بر اساس آخرین فناوری و تکنولوژی های روز باشد، افزود: بدون شک حمایت از بخش خصوصی بسیار ضروری است.

رئیس سازمان انتقال خون کشور خاطرنشان کرد: صرف نگاه دولتی بخش تولید را با مشکلات و آفات فراوانی رو به رو می سازد به همین منظور بازار تولید در ایران نباید تنها به مصرف داخل نگاه کند باید منطقه ای و فرا منطقه ای نگاه کرد.

وی یادآور شد: شرکت فارمد می تواند نگرانی مرتبط با ارزان سازی را به حد اقل برساند، این شرکت توانایی ورود به بازارهای منطقه ای و بین المللی را دارد.

پورفتح الله با تاکید بر اینکه بدون شک این مجموعه می تواند نیاز کشور را تامین کند، بیان کرد: ایران می تواند بازار منطقه ای محصولات انتقال خون باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سالانه ۴ و نیم میلیون کیسه تکی و یک و نیم میلیون کیسه خون سه تایی در این مجموعه تولید و پیش بینی می شود در آینده نزدیک این رقم به ۲۰ میلیون کیسه خون افزایش پیدا کند.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *