ازدواج موقت چطور خواستگاری کنمخواستگار

هر خواستگاری را به خانه تان راه ندهید

بیست ستون/ در حالت کلی آشنایی هایی که به منظور ازدواج انجام می گیرد، اعم از خواستگاری سنتی، آشنا شدن در محل کار یا تحصیل یا معرفی توسط اقوام و دوستان، از خیلی لحاظ شرایط مشابه ای دارند. این به معنای آن است که در تمام حالت ها دختر و پسر همدیگر را می بینند، با هم معاشرت می کنند و بعد از رسیدن به شناخت کافی، تصمیم نهایی خود را برای ازدواج می گیرند. ممکن است بعد از خواستگاری امیدواری کمی به دست آورید، اما ابهامی که برایتان از رفتن خواستگار و جواب ندادن او ایجاد می شود بسیار عذاب آور است.

این مساله بزرگترین ضعفی است که در فرهنگ خواستگاری ما وجود دارد و در این بین بیشتر پسرها و خانواده هایشان مقصر هستند. باز کردن باب آشنایی و خواستگاری کردن، بدون این که در را بعد از رفتن ببندید، سبب می شود یک خانواده چشم به راه و امیدوار بماند. وقتی پسری به خواستگاری می رود و بعد از رفتنش توضیحی نمی دهد و حتی عذرخواهی هم نمی کند، باعث رنجش بسیاری از دخترها می شود و قلب های زیادی را می شکند.

اگر شما هم چنین شرایطی دارید ، تکلیف تان چیست؟

در واقع خواستگاری کردن هر پسر از هر دختری دلیلی بر ازدواج صد در صد آنها نیست . در مساله انتخاب همسر ، مجموعه خصوصیت هایی چون هم کفو بودن یا مطابقت نسبی معیارها و ملاک های اولیه در امر ازدواج تاثیرگذار است. پس هر فردی برای انتخاب همسر و شریک زندگی اش معیارهایی دارد که بر طبق آنها دست به انتخاب می زند .

در حالت کلی آشنایی هایی که به منظور ازدواج انجام می گیرد ، اعم از خواستگاری سنتی ، آشنا شدن در محل کار یا تحصیل یا معرفی توسط اقوام و دوستان ، از خیلی لحاظ شرایط مشابه ای دارند . این به معنای آن است که در تمام حالت ها دختر و پسر همدیگر را می بینند ، با هم معاشرت می کنند و بعد از رسیدن به شناخت کافی ، تصمیم نهایی خود را برای ازدواج می گیرند .

تمام آشنایی ها در امر انتخاب همسر به ازدواج منجر نمی شود و قرار نیست با هر بار رد شدن این احساس در شما بوجود آید که با وجود خصوصیات خوب و مناسب مورد انتخاب قرار نگرفته اید ، زیرا هر فردی ملاک ها و معیارهای مختص خود را دارد . وقتی یک خواستگاری به نتیجه نمی رسد و به ازدواج منتهی نمی شود ، باید پرونده آن را در ذهن تان ببندید و هیچ وقت فکر نکنید که چرا از خانه تان رفتند و دیگر خبری از آنها نشد ؟ من چه عیبی دارم که مرا نپسندیدند ؟

نباید این مساله را شخصی کنید و فکر کنید چه ایرادی در شما وجود دارد که خواستگارتان رفته و دیگر پشت سر خود را هم نگاه نکرده است .

وقتی خواستگاری به خانه تان می آید در بوق نگذارید و به اطلاع تمام فامیل نرسانید که بعد از آن بخواهید جوابگوی آنها هم باشید . با این کار فشار روانی زیادی به خود وارد خواهید کرد .

هر خواستگاری را قبول نکنید

به منظور کاهش آسیب و ایجاد احساس طرد شدن ، لازم است به این مساله توجه داشته باشید ؛ قرار نیست هر فردی که برای آشنایی بیشتر به شما پیشنهاد ازدواج می دهد ، به عنوان خواستگار قبول کنید .

باید ملاک های خود در نظر بگیرید و با در میان گذاشتن آنها با رابط و معرف ، تعداد بالای خواستگاران را محدود کنید . پیشنهاد می کنیم خواستگارانی را بپذیرید که حداقل ۳ ملاک از ۵ ملاک اصلی شما را داشته باشند . معیارهای اصلی ازدواج شامل تناسب بین خانواده طرفین ، تناسب سنی ، میزان تحصیلات ، میزان دینداری و ایمان ، به بلوغ رسیدن فرد و … می باشد . باید در چند پرسش و پاسخ ملاک های اولیه فرد را به دست آورید و با ملاک های خود بررسی کنید .

شرایط خودتان را به گوش اطرافیان تان برسانید

شاید فکر کنید تمام خواستگارها و پیشنهادهای ازدواج تان عیبی دارند و با قبول ازدواج با هر یک از آنها بدبخت می شوید ! باید به طور مستقیم یا غیر مستقیم شرایط خود برای ازدواج و همسر ایده آل را بین دوستان و آشنایان تان بیان کنید ، باید شرایط مد نظرتان را به صورت تک تک یا به صورت کلی مطرح کنید . به همه بگویید خواستگاری که این شرایط حداقلی را نداشته باشد ، برای ازدواج نمی پذیرید .

این تعیین شرایط و اطلاع رسانی سبب می شود کسانی که به عنوان معرف می خواهند فردی را به خواستگاری شما بیاورند ، درباره ازدواج تان به معیارهای کلی برسند و در انتخاب فردی که می خواهند به شما معرفی کنند ، تمام شرایط را در نظر بگیرند و هر کسی را به شما ارجاع ندهند . البته باید رفتارتان تمام حرف ها را تایید کند . مثلا اگر به ایمان و معنویات طرف مقابل اهمیت می دهید ، هرگز نباید خودتان رفتار متناقض نشان دهید . وجود تناقض در حرف و عمل تان باعث بی اعتمادی و بی توجهی آنها به خواسته های شما می شود .

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *