خانه / زبان عربی / خواص طالبی به زبان عربی با ترجمه فارسی – متن عربی در مورد خواص میوه طالبی

خواص طالبی به زبان عربی با ترجمه فارسی – متن عربی در مورد خواص میوه طالبی

خواص درمانی طالبی

طالبی دارای مقادیر بسیار زیادی آب است، به شکلی که ۹۵ درصد آن را آب تشکیل می دهد، همچنین دارای بسیاری از فلزات و ویتامینهایی است که می تواند به انسان احساس نشاط و لطافت بدهد و همچنین به رهایی از سوزش معده کمک کرده و کلیه ها را پاک می کند.

۱-تأثیر طالبی در پیشگیری از سرطان

طالبی دارای ماده کاروتین است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان ریه مفید است، همچنان که این ماده سلول های سرطان را قبل از شکل گیری و پخش شدن در بدن می گیرد.

۳-طالبی برای فرایند هضم مفید است

طالبی روده ها را تحریک می کند و در صورت مواجهه با یک مشکل در هضم، توصیه می شود طالبی بخورید و دلیل آن بالا بودن نسبت آب در آن است که به شیوه ای طبیعی و ساده روده ها را تحریک می کند همچنان که فلزهای موجود در طالبی به توازن مقدار اسید در بدن کمک می کند و تأثیر مثبتی در فرایند هضم دارد.

 

۳-طالبی به داشتن یک پوست سالم کمک می کند

طالبی دارای ماده کلاژن است. کلاژن یک ترکیب پروتئینی است که تأثیر مثبتی در سلامت ساخت سلول ها در بافت های همبند دارد. همچنان که کلاژن می تواند به درمان زخم ها به شکل سریع کمک کند علاوه بر این که خوردن طالبی به نرم و مرطوب شدن پوست کمک کرده و از خشک شدن آن جلوگیری می کند.

فوائد الشمام الصحیه

یحتوی الشمام على نسب عالیه من الماء, حیث یتشکل من ۹۵% منه, کما و یحتوی على العدید من المعادن و الفیتامینات, القادره على إعطاء الشعور بالانتعاش و الترطیب,  کما و یساعد على التخلص من حرقه المعده و یعمل على تنظیف الکلى.

۱الشمام والوقایه من السرطان

یحتوی الشمام على ماده الکاروتین التی تعمل على الحمایه من السرطان و خصوصا سرطان الرئه,  کما تعمل هذه الماده على قتل خلایا السرطان قبل تشکلها و انتشارها فی الجسم.

۲الشمام جید لعملیه الهضم

یمکن للشمام أن یعمل على تحریک الأمعاء,  فعند مواجهه مشاکل فی الهضم ینصح بتناول الشمام, و یعود السبب  إلى نسبه الماء العالیه, التی تساعد کثیرا فی تحریک الأمعاء بشکل طبیعی و سهل,  کما تعمل المعادن المتواجده فی الشمام,  على موازنه حموضه الجسم, بشکل ینعکس إیجابیا على عملیه الهضم.

۳الشمام یساعد على الإبقاء على بشره صحیه

یحتوی الشمام على ماده الکولاجین, و هی عباره عن مرکب بروتینی یؤثر بشکل إیجابی على سلامه بناء الخلایا فی الأنسجه الضامه, کما و یمکن لماده الکولاجین أن تعمل على شفاء الجروح بشکل سریع, بالإضافه إلى أن تناول الشمام یعمل على ترطیب البشره و یمنعها من الجفاف .

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

نشست جلسه

هنوز زبان عربی بر زبان فارسی سنگینی می کند

هنوز زبان عربی بر زبان فارسی سنگینی می کند ضیاء الدین هاجری با حضور در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *