خانه / گردشگری سلامت ناسار / فراخوان پیشنهادات و طرحهای تحقیقاتی در حوزه حلیت و حرمت مواد غذایی

فراخوان پیشنهادات و طرحهای تحقیقاتی در حوزه حلیت و حرمت مواد غذایی

فراخوان پیشنهادات و طرحهای تحقیقاتی در حوزه حلیت و حرمت مواد غذایی

فراخوان پیشنهادات و طرحهای تحقیقاتی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت مواد و فرآورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی و تجهیزات و ملزومات پزشکی از وزارت بهداشت

 فراخوان پیشنهادات و طرحهای تحقیقاتی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت مواد و فرآورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی و تجهیزات و ملزومات پزشکی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت استحضار تقدیم می گردد.

 

در راستای عمل به احکام و الزامات دین مبین اسلام و لزوم رعایت طهارت، حلیت، و حرمت مواد و فرآورده های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی بهداشتی و تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد مصرف و استفاده مردم عزیزمان و با عنایت به تنوع روزافزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده های مذکور، بدینوسیله از مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت بعمل می آید تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال ها و طرح های تحقیقاتی در زمینه های مشروح ذیل به مرک ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموش پزشکی را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری نمایند.

زمینه های تحقیقاتی :

” نحوه تولید، فرآوری ، شناسایی و کنترل – مباحث فقهی در این حوزه – ویژگیها و ضوابط – مراحل و چگونگی بازرسی و ارزیابی – تقلبات – شیوه های نمونه برداری و آزمون – گواهی ها و تجارب کشورها در زمینه طهارت حلیت و حرمت فرآورده های مذکور و چاپ کتاب و انتشارات در حوزه های مرتبط ”

همکاران محقق و اعضاء محترم هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت می توانند پیشنهادات و پروپوزال ها و طرح های تحقیقاتی خود را به همراه مستندات در خصوص معرفی توانایی ها و امکانات به دفتر مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران واقع در ساختمان شماره سه سازمان غذا و دارو، خیابان ولی عصر، خیابان دانش کیان، پلاک ۲۴ یا از طریق ایمیل : halal@gov.ir به صورت الکترونیکی ارسال نمایند.

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

بررسی تطبیقی خرد در "شاهنامه" و "الأدب الصغیر و الأدب الکبیر"

تاریخ ادبیات عربی

تاریخ ادبیات عربی نویسنده: دکتر شوقی ضیف مترجم: علیرضا ذکاوتی قراگزلو ۱٫ واژه ی «ادب» …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *