خانه / گوناگون / فرق نخود و لپه / لپه همان نخود است

فرق نخود و لپه / لپه همان نخود است

فرق نخود و لپه / لپه همان نخود است
تفاوت نخود و لپه در چیست؟ آیا لپه فرآورده ای از نخود است؟ بهترین نوع لپه چگونه تولید می شود؟
در ظاهر ممکن است پاسخ دادن به این سوال بسیار ساده باشد اما این را بدانید که خیلی از مردم پاسخ آن را نمی دانند. این در حالی است که لپه یکی از اساسی ترین مواد غذایی در فهرست غذایی ما ایرانیان است.
به همین روی در این مطلب به سوالاتی از این دست پاسخ می دهیم.

نخود و لپه
نخود و لپه هر دو از خانواده حبوبات هستند. این دو محصول بسیار پر مصرف می باشند. تقریبا همه ما با نخود آشنا هستیم و می دانیم که دارای سایزهای مخلفی است. در نخود سایزبندی کرمانشاه می توانید بیشتر با این سایزبندی ها آشنا شوید. اما لپه فرآورده ای از نخود می باشد. البته نمی توان هر نخودی را به لپه تبدیل کرد و این کار قواعد خاص خود را دارد.

لپه فرآورده ای از نخود
در انواع نخودی که تولید می شود، نمونه ای وجود دارد که به آن نخود لپه می گویند. نخود لپه دانه های بسیار ریزی دارد و به راحتی می توان آن را لپه نمود. در نتیجه لپه همان نخود لپه است که پس از گذراندن مراحل تولید به لپه تبدیل می شود.

بهترین نوع لپه
در کارخانه های لپه سازی ایران، نمونه های مختلفی تولید می شود. برخی از این نمونه ها، نخود لپه آن از مزارع داخلی برداشت می شود و بسیاری دیگر از آن ها از کشورهایی همچون استرالیا، اتیوپی و تانزانیا به کشور وارد شده و در کارخانه های لپه سازی که عمدتا در آذرشهر وجود دارند به لپه تبدیل می شوند.
از نظر کیفی هر کدام از آن ها با یکدیگر متفاوت بوده و حتی ظاهر آن ها با همدیگر فرق دارد.
بهترین نوع لپه موجود در ایران را می توان لپه ایرانی دانست. زیرا علاوه بر ظاهر آن، کیفیت بسیار بالایی نیز دارد.
iranlegume.comمنبع:
لپه به انگلیسی:Split pea
لپه به عربی : بازلاء مقشره

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

آیا زبان اهل بهشت عربی و اهل جهنم غیر عربی است

آیا زبان اهل بهشت عربی و اهل جهنم غیر عربی است برخی با استناد به …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *