خانه / گوناگون / خودمونی / بو دادن تخمه هندوانه

بو دادن تخمه هندوانه

بو دادن تخمه هندوانه
مواد لازم برای بودادن تخمه هندوانه :

تخمه هندونه ۱کیلو

نمک نصف بسته

گلپر+ آبلیمو به اندازه دلخواه

طرز تهیه تخمه هندوانه :

۱- تخمه ها رو در آب و نمک به مدت ۵ تا ۶ ساعت خیس میکنیم.

۲- در آبکش میریزیم تا آب اضافی شون گرفته بشه و بعد روی سینی پهن میکنیم تا کمی خشک بشن.(نباید خیلی خشک بشه باید یکمقدار نم داشته باشه).*

۳- در نمک داغ میریزیم و مرتب هم میزنیم تا بو داده بشن.(تو این مرحله هر از گاهی تست میکنیم تا مغز تخمه ها نسوزه)*

۴- در الک میریزیم تا نمک ها جدا بشن.

۵- حالا تخمه ها رو در تابه میریزیم و دوباره یک مقدار خیلی کم تفت میدیم و بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا آبش کشیده بشه و تا نمداره از روی حرارت برمیداریم.

۶- تا تخمه ها نمدار هستند پودر گلپر و اضافه و خوب مخلوط میکنیم.

۷- و در آخر روی سینی یا یک پارچه پهن میکنیم تا تخمه ها خشک بشن.(در فضای خونه)
منبع: آسمونی

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

نارنگی خاری داراب

خواص نارنگی خاری داراب – انواع ارقام نارنگی

خواص نارنگی خاری داراب این تصویر نارنگی خاری است که درختش خارهای بسیار تیزی داره …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *