حیوانات به زبان عربیحیوانات به زبان عربی

آموزش حیوانات به زبان عربی
برای مشاهده ویدئو از قسمت بالا استفاده کنید
برای دانلود ویدئو اینجا کلیک کنید

 

 


جانوران یکی از انواع مهم جانداران هستند که از دو زیرگروه اصلی مهره‌داران و بی‌مهرگان تشکیل شده‌اند.

در تعریف زیست‌شناسی به سلسله جانوران Animalia، پُریاختگان Metazoa هم گفته می‌شود که بدین گونه تعریف می‌شود: «سلسله‌ای از ارگانیسم‌های پُریاخته که از رویان تکوین می‌یابند.

جانوران، موجودات زنده پُریاخته و یوکاریوتی هستند. باور بر این است که جانوران در طی تکامل از یوکاریوت‌های تک سلولی ایجاد شدند که اولین بار توانستند در کنار هم رشد کنند، ابتدا همزیستی بین دو پروکاریوت که یکی دیگری را بلعیده بود و سلول بلعیده شده در نقش میتوکندری بقای خود را حفظ کرد، و این ارتباطی سودآور برای هر دو سلول بود که شایستگی تکاملی آن سلول-که منشأ یوکاریوت هاست -را بالاتر برد و نسل آن ادامه یافت. پس از به وجود آمدن سلول میتوکندری دار (همان منشأ یوکاریوت‌ها) نقطهٔ عطف دیگر، توانایی انتقال پیام بین سلولها بود، گروهی در ارتباط با محیط بیرون ماندند و فضای درونشان به محیط داخلی تکامل پیدا کرد، گروهی دیگر نیز به تولید مثل اختصاص یافتند. بعدها ارتباط‌های سلولی شامل پروتئین‌ها شد و بعد با افزایش اندازه بدن، زمینه تکامل نورون‌ها فراهم شد. ساختار بدن جانوران سرانجام زمانیکه رشد می‌کنند ثابت می‌گردد، هرچند برخی از این ساختارها بعدها در طول حیاتشان دچار دگردیسی می‌شوند. تمامی جانوران جنبنده هستند، بدین معنی که حداقل در مرحله‌ای از زندگی خود می‌توانند حرکت کنند. همهٔ جانوران دگرپَرورد heterotroph هستند یعنی برای تأمین انرژی و رفع نیازهای غذایی خود از مواد آلی ساخته‌شدهٔ سایر موجوداتِ زنده استفاده می‌کنند.

معروف‌ترین جانوران شاخه در فسیل‌های مربوط به گونه‌های دریایی در طول انفجار دورهٔ کامبرین حدود ۵۴۲ میلیون سال پیش، پیدا شدند. جانوران به زیر گروه‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که به این قرار است:

مهره‌داران شامل حیوانات (پرندگان، پستانداران، دوزیستان، خزندگان، ماهی‌ها)؛
بی‌مهرگان

شامل نرم‌تنان (صدف‌های دوکفه‌ای، صدف‌های خوراکی، هشت‌پا، ماهی مرکب، حلزون)؛ کیسه‌تنان (مرجان ها) ؛ خار پوستان (ستاره های دریایی ، سکه های دریایی ، خیار دریایی ، توتیا) ؛ بندپایان (هزارپاها، حشرات، عنکبوتها، عقربها، خرچنگها، میگوها، شاه میگوها)؛ کرم‌ها (کرم خاکی، زالو و انواع کرم های دیگر)؛ اسفنج؛ و ماهی ژله‌ای.

حیوان در زبان فارسی عموماً به مهره داران اطلاق می‌شود مثلاً شیر، کبوتر، تمساح ولی بی‌مهرگان حیوان نامیده نمی‌شوند.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

One thought on “آموزش حیوانات به زبان عربی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *