استخدام بازاریاب مسلط به عربی - مترجم عربی - فروشاستخدام بازاریاب مسلط به عربی - مترجم عربی - فروش - کامپیوتر - لب تاب

استخدام بازاریاب آشنا به زبان عربی در کشور عراق

ارسال رزومه از طریق ایمیل زیر :
ceo.simurgh@gmail.com

 

پايتخت و شهرهاي مهم:

پايتخت عراق بغداد و شهرهاي مهم آن عبارتند از: كربلا ، نجف اشرف ، بصره ، موصل ، كركوك ، اربيل ، سليمانيه ، رمادي ، حله ، عماره ، كوت ، ديوانيه ، ناصريه، ديالي ، سماوه ، سامرا ، دهوك .

زبان و خط رسمي: عربي
تعداد جمعيت و توزيع ديني، مذهبي و قومي آن:

جمعيت عراق : حدودا 33 ميليون نفر.

مسلمانان : 95% ، مسيحيان و يهوديان و صابئه و ايزدي ها و ديگر اقليتهاي ديني 5% .

شيعيان : 65% ، مذاهب مختلف اهل سنت 35% .

قوميت عرب : 70 % ، كرد : 20% ، تركمن : 3 % ، ديگر اقليتهاي قومي 7%.
تاريخچه

قديمي‌ترين نامي كه براي عراق امروزي به كار رفته «سومر» است كه در هزاره پنجم تا سوم قبل از ميلاد نام دولت و ملتي در جنوب عراق كنوني بوده است. پس از آن به ترتيب دولت‌هاي آكد در مركز و جنوب، آشور در شمال و بابل در جنوب آن تأسيس گرديد كه به همين جهت به قسمتهايي از آن مملكت آشور، مملكت اكد، و مملكت بابل نيز گفته‌اند. به دليل جريان دو رود دجله و فرات، عراق را از قديم بين‌النهرين ناميده‌اند. در ايران باستان عراق را سورستان مي‌گفته‌اند كه شايد به خاطر اتصال و امتداد آن به طرف سوريه بوده است. كلمه عراق به اين ترتيب پس از فتح ايران به دست مسلمين وضع و رايج گرديده است. لازم به ذكر است كه اعراب قسمت شمالي بين‌النهرين را كه كوهستاني است جزيره مي‌ناميدند و قسمت جنوبي آن را كه به صورت دشت مي‌باشد عراق مي‌گفتند. همين قسمت جنوبي (عراق) كه منابع قديم در بسياري از موارد به سواد موسوم بوده زيرا پس از بيابانهاي وسيع عربستان چشم‌انداز درختان عراق آن را به صورت سياهي دور دستي نشان داده و به همين جهت اعراب بدان سواد نام داده‌اند. به دليل وجود درخت بسيار كه كلمه سواد راموجب شده عده‌اي عقيده دارند كه نام عراق از عرق (erg) به معناي ريشه گرفته شده است. گروه ديگري از لغت‌شناسان عراق را به معناي زمين ساحلي دانسته‌اند. يادآوري مي‌شود كه عراق را در ابتدا به جنوب بين‌النهرين مي‌گفته‌اند كه مجاور خليج فارس است. بر همين اساس بعضي عراق را معرب كلمه فارسي ايراه به معناي كرانه ذكر كرده‌اند و سرانجام برخي محققان عراق را صورت تغير يافته‌اي از ايران دانسته‌اند (ــ ايران) به موازات كلمه عراق، عراقين نيز در منابع به كرات ذكر شده است كه منظور از آن در ابتدا دو شهر كوفه و بصره بوده كه هر دو در جنوب بين‌النهرين واقع شده‌اند. از دوره سلجوقيان، عراقين به دو صورت عراق عرب (منظور دو عراق فوق‌الذكر يعني كوفه و بصره) و عراق عجم (منظور منطقه كوهستاني غرب ايران) به كار رفته است. عراقين را به صورت عراقان نيز نوشته‌اند. عراق در طول تاريخ خود همواره جزيي از قلمرو دولتهاي ايراني، عربي و عثماني بوده است تا آنكه در سال 1920 م. با به قدرت رسيدن ملك فيصل اول اين كشور پادشاهي عراق نام گرفت. سپس در سال 1958م. با سرنگوني رژيم سلطنتي و تأسيس جمهوري دموكراتيك خلق عراق تغيير نام داد .

در سال 1979 صدام حسين ؛ اكبر را بركنار و خود را رئيس جمهور عراق ناميد . وي پس از تثبيت و با آغاز انقلاب اسلامي در جمهوري اسلامي ايران جنگ همه جانبه و ظالمانه اي را عليه جمهوري اسلامي ايران شروع كرد .

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *