خانه / گردشگری سلامت ناسار / طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

مربای پوست پسته

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

مواد لازم:

پسته تازه نیم کیلو

شکر ۲ لیوان

آب ۱ لیوان

جوهر لیمو ۱٫۴ قاشق چایخوری یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو

مربای پوست پسته

طرز تهیه:

پسته تازه رو که خریداری کردید پوستهاش رو به کمک چاقو یک برش بزنید و با یک فشار کوچیک پوست رو از پسته جدا کنید. (در مواد لازم نوشتم نیم کیلو پسته تازه، من نیم کیلو پسته تازه گرفته بودم با پوستش مربا درست کردم و مقداری از مغرش رو هم داخل مربا ریختم و بقیه رو هم نوش جان کردیم، میتونید پسته تازه رو خلال کنید و بگذارید خشک بشه و بعد استفاده کنید. البته رنگش کمی روشنتره ولی تازه و سالم تره)

داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید بجوشه بعد پوست پسته ها رو که شستید داخل آب بریزید و با حرارت ملایم بگذارید چند دقیقه بجوشه.

بعد آبش رو خالی کنید و اینکار رو باز هم تکرار کنید.  پوست پسته ها رو بچشید اگه زیاد تلخ نیست و تقریبا پخته شده کافیه ولی اگه باز من به نظرتون تلخی داره یکبار دیگه هم بچوشونید. پس پوست پسته ها رو دو الی سه بار میچوشونیم.

شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید و هم بزنید تا حل بشه و بجوشه.

جوهر لیمو یا آبلیمو رو داخلش شیره بریزید.

پوست پسته ها رو بریزید و با در باز و حرارت کم بگذارید مربا بجوشه و قوام بیاد. حدود نیم ساعت

مقداری از مغز پسته ها رو خلالی کنید و داخل مربا بریزید. هر چقدر خلالش بیشتر باشه مربا خوشمزه تر میشه.

یک قاشق از مربا رو داخل نعلبکی یا پیاله بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خنک بشه بعد کج کنید اگه شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید بجوشه ولی اگه دیدید شیره به آرامی توی ظرف حرکت میکنه مربا آماده است.

در قابلمه رو دم کنی بگذارید و اجازه بدید مربا سرد بشه، بعد داخل شیشه بریزید و در یخجال نگهداری کنید.

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

دانلود سوالات عربی کنکور سال 96

دانلود سوالات کنکور سال ۹۶

دانلود سوالات عربی کنکور سال ۹۶ برای دانلود دفترچه انسانی سال ۹۶ اینجا کلیک کنید …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *