امروز : یکشنبه, ۲۵ آذر , ۱۳۹۷ - 8 ربيع ثاني 1440
شناسه خبر : 993
  پرینتخانه » گردشگری سلامت ناسار تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷ | 143 بازدید | ارسال توسط :

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه مواد لازم: پسته تازه نیم کیلو شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان جوهر لیمو ۱٫۴ قاشق چایخوری یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو طرز تهیه: پسته تازه رو که خریداری کردید پوستهاش رو به کمک چاقو یک برش بزنید و با یک فشار کوچیک پوست رو از پسته جدا کنید. […]

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

مواد لازم:

پسته تازه نیم کیلو

شکر ۲ لیوان

آب ۱ لیوان

جوهر لیمو ۱٫۴ قاشق چایخوری یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو

مربای پوست پسته

طرز تهیه:

پسته تازه رو که خریداری کردید پوستهاش رو به کمک چاقو یک برش بزنید و با یک فشار کوچیک پوست رو از پسته جدا کنید. (در مواد لازم نوشتم نیم کیلو پسته تازه، من نیم کیلو پسته تازه گرفته بودم با پوستش مربا درست کردم و مقداری از مغرش رو هم داخل مربا ریختم و بقیه رو هم نوش جان کردیم، میتونید پسته تازه رو خلال کنید و بگذارید خشک بشه و بعد استفاده کنید. البته رنگش کمی روشنتره ولی تازه و سالم تره)

داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید بجوشه بعد پوست پسته ها رو که شستید داخل آب بریزید و با حرارت ملایم بگذارید چند دقیقه بجوشه.

بعد آبش رو خالی کنید و اینکار رو باز هم تکرار کنید.  پوست پسته ها رو بچشید اگه زیاد تلخ نیست و تقریبا پخته شده کافیه ولی اگه باز من به نظرتون تلخی داره یکبار دیگه هم بچوشونید. پس پوست پسته ها رو دو الی سه بار میچوشونیم.

شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و روی شعله بگذارید و هم بزنید تا حل بشه و بجوشه.

جوهر لیمو یا آبلیمو رو داخلش شیره بریزید.

پوست پسته ها رو بریزید و با در باز و حرارت کم بگذارید مربا بجوشه و قوام بیاد. حدود نیم ساعت

مقداری از مغز پسته ها رو خلالی کنید و داخل مربا بریزید. هر چقدر خلالش بیشتر باشه مربا خوشمزه تر میشه.

یک قاشق از مربا رو داخل نعلبکی یا پیاله بریزید و داخل فریزر بگذارید تا خنک بشه بعد کج کنید اگه شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید بجوشه ولی اگه دیدید شیره به آرامی توی ظرف حرکت میکنه مربا آماده است.

در قابلمه رو دم کنی بگذارید و اجازه بدید مربا سرد بشه، بعد داخل شیشه بریزید و در یخجال نگهداری کنید.

|
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.