خانه / سلامت / خواص میوه ها و سبزیجات / خواص به / خواص درمانی به – میوه به و خواص آن

خواص به / خواص درمانی به – میوه به و خواص آن

خواص به

خواص به / میوه به و خواص آن

عصر ایران: «به» میوه‌ای خوش‌طعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف می‌کنند.

نحوه خرید و نگهداری

به را فقط به رنگ زرد روشن تهیه کنید، زیرا نوع سبز آن مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها نرسیده و خیلی سفت است. البته درصورتی که در میان به‌های خریداری‌شده، تعدادی سبزرنگ وجود دارد، آنها را چند روز در دمای اتاق قرار دهید تا رسیده شوند.

پوست این میوه براق و معطر بوده و با لایه‌ای کرک‌مانند به رنگ قهوه‌ای پوشیده شده است که آن را با ساییدن از بین می‌برند.

خواص غذایی

به سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان به‌دانه طبیعتی سرد و تر دارد.

خواص درمانی

به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌های روده‌ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.

می‌گویند با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.

خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف می‌کنند.

علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهاب‌های دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد ولی مراقب باشید از جویدن و بلعیدن به‌دانه بپرهیزید زیرا به‌دانه، حاوی یک ماده سمی است که برای بدن مضر است.

بنابراین چند عدد به‌دانه را مدتی در دهان نگه داشته و مرتب بمکید تا لعاب آن خارج شود، سپس بیرون بریزید یا اینکه چند عدد به‌دانه را در آب داغ بخیسانید و از لعاب آن استفاده کنید.

  ۱۰۰ گرم به چه دارد؟

انرژی

پروتئین

کربوهیدرات

چربی

فیبر

ویتامین C

۵۲کالری

۰٫۳۷ گرم

۱۴٫۰۸ گرم

۹ گرم

۱٫۷ گرم

۱۳٫۸ گرم

فواید خوردن به

– اثرات مثبت بر فکر و ذهن
– احیای روحیه و خوشحال بودن
– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
– تقویت کننده قلب، کبد و معده
– مفید برای زخم معده
– تحریک کننده اشتها
– نرم کننده سینه
– ادرارآور و کمک به هضم غذا
– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
– از بین برنده بوی بد دهان
– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
– کمک به پایین آوردن کلسترول خون
– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

خواص آب به

– جلوی خونریزی را می گیرد.
– جلوی تهوع و استفراغ غیر ارادی را می گیرد.
– سردرد را برطرف می کند.
– از بین برنده تشنگی می باشد.

واص هسته میوه به (به دانه)

– برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
– ضد تب
– مفید برای اسهال
– لعاب به دانه برای ترمیم زخم ها و سوختگی پوست در اثر آتش بسیار مفید است.

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

فرق کشمش و مویز

فرق کشمش و مویز

فرق کشمش و مویز مویز و کشمش در حقیقت تفاوت چندانی با هم ندارد و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *