اسحاق لاریان کیستاسحاق لاریان کیست

اسحاق لاریان کیست

اسحاق لاریان اصالتا اهل کاشان و ساکن آمریکا است و یکی از افراد ثروتمند ایرانی در جهان به شمار می رود. در ادامه با بیوگرافی اسحاق لاریان که ایزاک لاریان نیز نامیده می شود می پردازیم

اسحاق لاریان (متولد ۱۳۳۳ در کاشان) میلیاردر ایرانی-آمریکایی و یهودی است. لاریان بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی ام‌جی‌ای انترتینمنت می‌باشد. وی دانش‌آموخته مهندسی عمران از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا است.
اسحاق لاریان یکی از افراد موفق و ثروتمند ایرانی یهودی است که بنیانگذار و مدیریت ارشد اجرایی ام. جی. ای انترتینمنت را برعهده دارد. همچنین لازم به ذکر است که اسحاق لاریان دانش ‌آموخته رشته مهندسی عمران از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نیز می باشد.

دوستان عزیز سایت پرورش افکار برای آشنایی بیشتر و کسب اطلاع از زندگی نامه اسحاق لاریان این مرد ثروتمند و با استعداد کشورمان در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

دوران کودکی و نوجوانی اسحاق لاریان

اسحاق لاریان در تاریخ ۲۸ مارس ۱۹۵۴، در شهر کاشان در یک خانواده یهودی (کلیمی) متولد شد. ذهنیت اسحاق از همان کودکی به سمت کسب و کار، رشد و موفقیت سوق داده شد. به گونه ای که او در سنین نوجوانی، با عشق و علاقه در بزازی پدرش کار می کرد و اخلاق کاری و صداقت را به خوبی از او آموخته بود.

اسحاق لاریان در این باره می گوید: «من هر روز همان حس مسئولیت را با خودم به محل کارم می برم و سعی می کنم، بخش مهمی از زندگی شخصی ام نیز باشد».

او سال ها قبل، زمانی که تنها ۱۷ سال داشت، بعد از اتمام تحصیلات خود در دبیرستان خوارزمی در تهران تصمیم گرفت، با هدف ادامه تحصیل به آمریکا برود. به همین منظور با ۷۵۰ دلار پول به لس آنجلس رفت. اسحاق همزمان با تحصیل در رشته مهندسی عمران در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، برای تامین مخارج تحصیل و زندگی اش در آمریکا، در یک رستوران کار می کرد. او با تمام وجود و به سختی تلاش می کرد تا بتواند رویاهای خود را محقق کند. اسحاق لاریان در حال حاضر کسی است که با دارا بودن بیش از یک میلیارد دلار سرمایه خالص، مالک و مدیر یکی از موفق ترین کمپانی های آمریکا می باشد.

آغاز فعالیت حرفه ای

اسحاق لاریان پس از فارغ التحصیلی در سال ۱۹۷۹، به همراه برادرش شرکتی تاسیس کرد که در نهایت به شرکت ام. جی. اِی منتهی شد. او کسب و کار خود را با واردات و صادرات لوازم الکترونیکی در سال ۱۹۸۷ شروع کرد و با فروش بازی های الکترونیکی بر پایه شخصیت های تحت امتیاز شرکت نِنتندو راه موفقیت را در پیش گرفت.

اسحاق لاریان پس از گذشت ۱۰ سال، این بار با تولید اولین عروسک خود به نام «سینگینگ بانسینگ» در مسیر تسخیر صنعت اسباب بازی قرار گرفت. او همچنین در سال ٢٠٠٠ تصمیم گرفت نوع جدیدی از عروسک ها را به نام عروسک های «برتز» بسازد. جالب است بدانید که دو نوع از این عروسک ها به نام های ایرانی فرزندان او یعنی کامران و یاسمین، نام گذاری شده اند. شعار او «آینده به نفع جسوران» می باشد که در سراسر ساختمان MGA نمایش داده می شود.
پیروزی لاریان در برابر سازنده عروسک های باربی

یکی دیگر از موارد جالب توجهی که وجود دارد این است که «ماتل» کارخانه عظیم اسباب بازی سازی و سازنده عروسک های «باربی» طی یک دعوای قانونی، علیه شرکت «ام جی ای» و اسحاق لاریان که مبتکر و سازنده عروسک های «برتز» می باشد، ادعای خسارت کرده بودند. اما در این بین «ماتل» نتوانست مدارک لازم مبنی بر داشتن حق امتیاز عروسک های باربی را به دادگاه ارائه دهد و در نهایت این دادگاه، به نفع سازنده عروسک های «برتز»، یعنی اسحاق لاریان رای داد و پرونده این دعوای قانونی به نفع او مختومه شد.

اعضای خانواده اسحاق که از شنیدن رای دادگاه کاملا به وجد آمده بودند، به خبرنگاران گفتند که به شدت تحت تاثیر این رای دادگاه قرار گرفته اند. اسحاق لاریان در این باره گفت: «این یک پیروزی متعلق به تمام مهاجرانی است که می خواهند دست به یک کار تازه بزنند و رای دادگاه به ما ثابت کرد که رویای آمریکایی واقعا وجود دارد».

در پایان این محاکمات طولانی مدت که در شهر «سانتا آنا» در جنوب لس آنجلس برگزار شد، رئیس هیئت منصفه دادگاه به خبرنگاران گفت که آن ها احساس همدردی و دلسوزی خاصی نسبت به «ام جی ای» که یک شرکت نسبتا کوچک تر است دارند، چون لاریان می کوشد تا با شرکت های بزرگ تجاری مانند «ماتل» رقابت کند، و این واقعا جای تحسین دارد. به طوری که یکی از اعضای هیئت منصفه به نام «نادین دون» گفت: «من فکر نمی کنم یک شرکت بزرگ با زورگویی قادر باشد دیگران را از میدان رقابت به در کند.»

به همین منظور تمام اعضای این هیئت منصفه با هم اتفاق نظر داشتند و ادعای «ماتل» در مورد بر داشتن کلیه حقوق و امتیازات ساختن عروسک های «برتز» و نظر آن ها که این عروسک ها به « باربی» شباهت دارند، را کاملا مردود اعلام کردند. جالب این است که در نهایت «ماتل» مجبور شد بیش از ٨٨ میلیون دلار به عنوان غرامت به «ام جی ای» بپردازد.

منبع

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *