چراغ راهنمای موقتچراغ راهنمای سبقت چیست

چراغ راهنمای سبقت چیست
راهنمای سبقت در برخی ماشین های جدید به عنوان یک آپشن وجود دارد و عملکرد آن به این صورت است که هنگامی که به خواهید سبقت بگیرید با زدن یک ضربه آرام به دسته راهنما و بدون فعال کردن کامل آن، چراغ های راهنما فقط به مدت چند ثانیه روشن می شود و سپس خاموش می شود. از این راهنما هنگام سبقت استفاده می شود و نیازی به برگرداندن دسته راهنما به حالت قبل وجود ندارد.

دونات زدن چیست ؟ ۱۳۹۷/۰۹/۲۷ اتو هلد چیست ؟ ۱۳۹۷/۰۹/۰۸ لامپ زنون ماشین چیست ؟ ۱۳۹۷/۰۸/۱۳ دوربین ۳۶۰ درجه خودرو چیست ؟ دوربین ۳۶۰ درجه ماشین چطور کار می کند ۱۳۹۷/۰۸/۱۳ خودروی ۴*۴ چیست ؟ ۱۳۹۷/۰۸/۱۲ گلس روف چیست

روش صحیح سبقت گرفتن
اقدام عملی برای یک سبقت خوب در رانندگی
اگر واقعاً احساس نیاز به سبقت گرفتن می کنید ابتدا تصمیم به سبقت بگیرید.
به راه و علائم راهنمایی، از قبیل علامت عابرین پیاده و منطقه سبقت مجاز توجه نمایید.
هرگاه مطمئن هستید که بدون فشار زیاد و افزایش سرعت قادر به سبقت گرفتن از اتومبیل جلویی خود هستید برای سبقت اقدام نمایید.
وسیله نقلیه پشت سر و جلو را جهت فاصله ایمن برای سبقت گرفتن کنترل کنید.( منطقه و وسعت مورد نیاز برای یک سبقت بدون خطر را بررسی کنید.)
همیشه سبقت از سمت چپ انجام می شود. بنابراین برای تغییر مسیر جهت سبقت حتماً از علامت راهنما استفاده نمایید( نکته: همیشه زدن راهنما، هشدار به سایر رانندگان عبوری است، اقدام نیست! پس با رعایت حق تقدم و استفاده صحیح از راهنماسبقت خوب را کامل کنید.)
در روز با زدن چند بوق مقطع ( کوتاه) و در شب با دادن چند چراغ متناوب( کوتاه) و بافاصله زمانی چند ثانیه ای اتومبیل جلویی را از تصمیم خود( سبقت) آگاه سازید، به نحوی که راننده ی وسیله نقلیه جلویی فشار روحی روانی وارد نگردد و تمرکز خود را از دست ندهد.
پس از پایان سبقت بلافاصله با استفاده از علامت راهنما به مسیر اصلی باز گردید و راه را برای سایرین باز کنید.
به منظور جلوگیری از برخورد با وسیله نقلیه ای که از آن سبقت گرفتید ( رعایت فاصله بعد از سبقت) و زمانی که چراغ های بزرگ جلویی اتومبیلی را که از آن سبقت گرفته اید در آیینه داخل اتومبیل خود مشاهده کردید فرمان را به سمت راست بچرخانید تا اتومبیل در مسیر اصلی قرار بگیرد و پس از پایان عملیات سبقت چراغ راهنما خود را خاموش کنید.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *