خواندن
آموزش مهارت خواندن با متن و تصویر به صورت ویدئویی – دوست داری چه کاره شوی
شغل ها به زبان عربی
مشاهده ویدئو از قسمت بالا
مهندس برق
داشتن تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک از الزامات ورود به شغل مهندسی برق می باشد. در کشور ما گرایش های تخصصی مختلفی برای مهندسی برق تعریف شده است.
مهندسی عمران – مسیر ایرانی
مهندس عمران
او به طراحی و مدیریت انواع پروژه های ساختمانی از تعمیر پل گرفته تا ساخت یک استادیوم ورزشی جدید می پردازد. او باید در ریاضیات و مهارت های فناوری اطلاعات, عالی باشد.
مهندس مکانیک – مسیر ایرانی
مهندس مکانیک
مهندس مکانیک، اصول اساسی نیرو، انرژی، حرکت و گرما را میآموزد و با دانش تخصصی خود، سیستمهای مکانیکی و دستگاهها و فرایندهای گرمایی را طراحی کرده و میسازد
مهندس معماری
او نقشه های ساختمان های جدید، بازسازی و محافظت از ساختمان های قدیمی را طراحی کرده و به طرح ریزی ترکیب و نحوه قرار گیری ساختمان ها و فضاهای اطراف می پردازد.
مهندس صنایع – مسیر ایرانی
مهندس صنایع
او به طراحی، پیاده سازی و بهبود سیستمهای یکپارچهای از انسان، مواد، اطلاعات، تجهیزات و انرژی می پردازد و به دنبال حذف و کاهش منابع تلف شده می باشد.
مهندس مواد – مسیر ایرانی
مهندس مواد (متالورژی)
مهندس مواد دست اندر كار استخراج، عمل آوری، و امتحان موادی است كه در تولید فراورده های گوناگون، از چیپهای كامپیوتری و صفحات تلوزیون گرفته تا فلز بکار رفته در خودروها به كار می روند.
مهندس شیمی
او فردی است که یافته های شیمیدان ها را به صورت عملی و کاربردی درآورده و در صنایع مختلف آنها را بکار می گیرد. در واقع مهندسی شیمی، فرآیند بکارگیری علم شیمی است.
مهندس نفت – مسیر ایرانی
مهندس نفت
مهندس نفت روش های استخراج نفت و گاز از زیر زمین را طراحی کرده و توسعه می دهند.محل کار او در دفاتر کاری، پالایشگاه ها، محل های حفاری و یا آزمایشگاه می باشد.
مهندس پلیمر- مسیر ایرانی
مهندس پلیمر
مهندس پلیمر محصولاتی را طراحی، تولید و یا اصلاح می کند که در همه جا وجود داشته و همه ما تا حد زیادی به آنها وابسته هستیم و شاید در دنیای امروز زندگی بدون آنها سخت باشد.