استخدام افراد مسلط به زبان عربیاستخدام استخدام دانشجو آشنا به زبان عربی در اصفهان

جذب هیأت، کمیته علمی همایش و مدرس کارگاه های آموزشی در مؤسسه سفیران فرهنگ مبین

موسسه فناور و دانش بنیان سفیران فرهنگی مبین با مجوز شماره ۴۶۹۵ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پروانه موسسه فناور فرهنگی از پارک علم و فناوری خلیج فارس وزارت علوم تحقیقات و فناوری، براساس سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه نظام و مبتنی بر آیین نامه ارتقاء مرتبه هیأت علمی موسسات علمی دانشگاهی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغیه آن به وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان سند بالادستی و قانون مرجع کشوری، فعالیت های خود را برنامه ریزی و اجرایی نموده است ودراین فعالیتهای دانش بنیان فرهنگی، همه دانش پژوهان،فارغ التحصیلان حوزوی و دانشگاهی،اساتید حوزه و دانشگاه را به همکاری افتخاری با این موسسه دعوت می نماید.

لینک ورود به سایت مؤسسه سفیران فرهنگ مبین

 

همایش دانشگاهی (انگلیسی: academic conference) یا هم‌نشست (برابر واژه یونانی سمپوزیوم)[۱] (انگلیسی: symposium) نوعی گردهمایی علمی و پژوهشی است که مشارکت صاحبنظران و پژوهشگران در یک موضوع یا موضوعات ویژه به منظور تبادل دانش و اطلاعات از طریق ارائه سخنرانی با حضور شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود. همایش‌های دانشگاهی معمولاً بین ۳ روز تا یک هفته به میزبانی یک نهاد دانشگاهی برگزار می‌گردند.
ریشه واژه سمپوزیوم
سمپوزیوم کلمه یونانی (در یونانی کهن: συμπόσιον، از ریشه συμπίνειν به معنای “با هم نوشیدن”) به معنای تلویحی و کاربردی آن زمان: “دورهم نوشیدن” است. یونانیان باستان با نیت خدا دوستی این سنت را پس از صرف غذا با برگزار می‌کردند. گرچه این مفهوم کهن در یونان باستان امروزه نیز به همایش دانشگاهی اطلاق می‌گردد.
سخنرانی[۱] یا خطابه به عمل صحبت کردن یک فرد برای گروهی از مردم که مخاطب یا شنونده او هستند، با نیت خاصی مانند آگاهی بخشی، تحت تاثیر قرار دادن یا سرگرم نمودن، گفته می‌شود. به انجام دهنده این کار سخنران یا خطیب گفته می‌شود. سخنرانی عموماً به معنای ارتباط چهره به چهره با مخاطب بوده و در اغلب موارد برای اقناع مخاطبین انجام می‌شود. این مفهوم در زبان انگلیسی بسیار شبیه به مفهوم Presentation یا ارائه می‌باشد با این تفاوت که مفهوم اخیر بیشتر در مورد فعالیتهای تجاری به کار می‌رود. سخنران معمولاً مستقیماً برای مردم یا رسانه‌ها به صورت عمومی صحبت می‌کند و دیدگاه شخصی یا گروه خاصی را بیان می‌کند.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *