فلفل دلمه ایفلفل دلمه ای

خواص درمانی فلفل دلمه ای

 

فلفل دلمه ای دارای رنگ های مختلفی است ،آیا می دانید کدام رنگ فلفل دلمه ای مفید تر است ؟گرچه فلفل دلمه‌ای را می‌توان در همه فصول یافت،اما ماه‌های تیر و مرداد اوج به میوه نشستن این گیاه زیبا با رنگ‌های متنوع است که علاوه بر زیبایی سفره شما، خواص درمانی زیادی هم دارد.

رنگ‌های شفاف فلفل دلمه‌ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است که هر دوی آنها آنتی‌اکسیدان‌هایی قوی هستند.هر دوی این آنتی‌اکسیدان‌ها بر روی رادیکال‌های آزاد که اثر تخریبی روی سلول‌ها دارند،تاثیر می‌گذارند.

آیا می‌دانید رادیکال‌های آزاد بازیگران اصلی در جمع کردن کلسترول در رگ‌ها هستند و باعث گرفتگی رگ‌ها و بیماری‌های قلبی،تخریب عصب و رگ‌ها می‌شوند.فلفل دلمه‌ای با تشکیل این دو ماده روی رادیکال‌های آزاد تاثیر می‌گذارد و باعث کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.

همچنین فلفل دلمه‌ای حاوی ویتامین ب ۶ و فولیک اسید است که در گرفتگی رگ‌ها و بیماری قلبی در افراد دیابتی تاثیر می‌گذارد.هر دوی این ویتامین‌ها که از خانواده ویتامین‌های ب هستند، باعث کاهش هموسستئین می‌شوند.هموسستئین بالا باعث تخریب رگ‌های خونی شده و باعث افزایش حمله قلبی و سکته می‌شود.

با تهیه ویتامین‌هایی که هموسستئین را به مولکول‌های مورد نیاز تبدیل می‌کنند،فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است،کاهش دهد.

فلفل قرمز یکی از اندک غذاهایی است که حاوی لیکوپن است.لیکوپن کاروتنوئیدی است که مصرف آن رابطه‌ای عکس با سرطان‌هایی نظیر،سرطان پروستات، مثانه و پانکراس دارد. تحقیقات نشان داده‌اند، افرادی که از غذاهایی با لیکوپنکمتر استفاده می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *