خانه / گردشگری سلامت ناسار / چه میوه‌هایی را باید با پوست مصرف کنیم؟

چه میوه‌هایی را باید با پوست مصرف کنیم؟

چه میوه‌هایی را باید با پوست مصرف کنیم؟

 

میوه

به گفته کارشناسان تغذیه، پوست برخی میوه ها وسبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.
از آنجائیکه پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.
سیب: پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می دارد.
انگور: پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی های مفید برای سلامت قلب است.
سیب زمینی: پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی ۵ تا ۱۰ برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.
خیار: با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.
بادمجان: پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاوونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می گیرید.

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

امام رضا در شعر عربی تاثیر گسترش زبان و ادبیات عربی در صنعت گردشگری استان خراسان

پياده روی اربعين و اثر آن بر توسعه گردشگري مذهبي

پياده رَوی اربعين و اثر آن بر توسعه گردشگري مذهبي منوچهر جهانیان رییس دانشکده علوم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *