مکالمه عربی در هواپیمامکالمه عربی در هواپیما

مکالمه عربی در هواپیما

ویدئو مکالمه عربی

آموزش مکالمه عربی – مکالمه عربی در سفر – در هواپیما
فایل ویدئویی آموزش مکالمه عربی در هواپیما

مشاهده ویدئو از قسمت بالا

دانلود ویدئو از اینجا

مشاهده ویدئو در سایت آپارات از اینجا

 

‘هواپیمای مسافربری به هواپیماهایی گفته می‌شود که معمولاً بیشتر از چند نفر مسافر دارند و وزن سنگین و ابعاد نسبتاً بزرگتر به هواپیماهای سبک و فوق سبک دارند هواپیمای مسافربری جزو کارهای تجاری دسته بندی می‌شود و از آن برای جنبه مسافرتی انجام می‌شود و تنها برای حمل ونقل مسافران استفاده می‌شود امروزه شرکت‌های زیادی هستند که هواپیمای مسافربری تولید می‌کنند که می‌توان شرکت‌های ایرباس، بویینگ، بمباردیه و امبرائر را مثال زد که در رقابت عمدهٔ با یکدیگر هستند.

مسافرت یا سفر کردن به جابه‌جایی انسان از محلی به محلی دیگر به هر منظوری یا هر مدتی گفته می‌شود. این جابه‌جایی می‌تواند با وسیله یا بدون هیچ وسیلهٔ حمل و نقلی صورت گیرد.

دلایل

علل سفر شامل تفریح، گردشگری، سفر تحقیقاتی، بازدید از نحوه زندگی مردم یک ناحیه، سفر داوطلبانه برای خیریه، مهاجرت برای زندگی در جایی دیگر، سفر برای مراقبت بهداشتی و سفرهای مأموریتی (سفر تجاری) است.[۱]

انگیزه‌های سفر عبارتند از:[۱]

لذت
آرامش
کشف و اکتشاف
شناخت سایر فرهنگ‌ها و ملل
و …

کلمه سفر

سفر کردن به معنی از محل خود به جایی دیگر رفتن است.[۲] سفر در عرفان به معنی توجه دل به خداست.[۳]
سفر در احکام اسلامی
در فقه اسلامی برای سفر احکامی را برشمرده‌اند. مانند این که نمازهای چهار رکعتیِ مسافر به صورت شکسته اقامه می‌شود. یعنی به جای چهار رکعت، دو رکعت می‌خواند؛ یا اینکه برخی از سفرها حرام شمرده می‌شود که احکام خود را پیدا می‌کنند. مانند سفری که برای انجام کار گناه و ممنوع در شریعت انجام پذیرد؛ یا سفری که برای انسان ضرر داشته باشد. از میان سفرهایی که برای انسان ضرر دارد، چند سفر استثنا شده‌است. از جمله سفر برای زیارت حسین بن علی امام سوم شیعیان[۴] که طبق نقل‌های تاریخی، اغلب با خطر مواجه بوده‌است.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *