خانه / گوناگون / خودمونی / بو دادن تخمه آفتاب گردان
تفت دادن تخم آفتاب گردان
تخمه

بو دادن تخمه آفتاب گردان

بو دادن تخمه آفتاب گردان

یکی از آجیلهای پر طرفدار در فارسیان شورک ( تخمه شور) است . شورک تازه که گرم هم باشد بسیار خوش بو و خوش طعم است . طوری که دست بردن به آن باعث جذب انسان شده و تا تمام نشده ، نمی توان دست از آن برداشت .

روش پخت شورک بسیار آسان است و هر کسی می تواند آن را در منزل انجام دهد .

مواد تهیه شورک :

۱٫      تخمه آفتابگردان به مقدار دلخواه ( برای هر نفر تقریبا یک مشت کافیست. )

۲٫      آب شور غلیظ ( برای سه مشت تخمه تقریبا نصف لیوان )

ابتدا مقداری تخمه آفتاب گردان را در ماهی تابه می ریزید و روی اجاق می گذارید . شعله ی گاز را متوسط قرار می دهید و شروع به هم زدن می کنید تا تخمه ها نسوزند .

پس از چند دقیقه ای که تخمه ها خوب خشک شدند . شروع به ترکیدن می نمایند و به هوا پرتاب می شوند .

زمانی که چندین بار این اتفاق افتاد ( ترکیدن تخمه ها ) آب شوری که تهیه دیده بودید را روی تخمه ها ریخته و دوباره به هم می زنید تا اولا تخمه ها به هم نچسبند و ثانیا آب و نمک به همه ی تخمه ها آغشته شود .

هم زدن تخمه ها را ادامه می دهید تا آب خشک شود ، پس از مدتی دوباره تخمه ها شروع به ترکیدن می نمایند . در این لحظه شعله را قدری پایین می آورید و هم زدن را ادامه می دهید . هر چند لحظه دو ، سه تخمه را برداشته و امتحان می کنید که پخته یا نه ، اگر به راحتی پوست تخمه ها از مغز جا شود ، شورک آماده شده است و باید آن را از روی شعله برداشت .

تذکر : اگر شورک را دیر از روی شعله بردارید ، تلخ مزه شده و مغز تخمه ها سیاه تیره می شود که قابل خوردن نیست .

شورک در روزهای سرد بیشتر می چسبد و یکی از تنقلات سرگرم کننده ی اکثر جوانان می باشد .

امیدوارم بتوانید خودتان در منزل شورک را درست کنید و از آن لذت ببرید .

منبع: فارسیان

درباره ی شرکت گردشگری سلامت ناسار

همچنین ببینید

خواص زهک (آغوز) اولین شیری که پس از زایمان دوشیده می شود

خواص زهک (آغوز) اولین شیری که پس از زایمان دوشیده می شود

خواص زهک (آغوز) زهک . شیر زنان و شیر حیوانات نوزاییده باشد و آن را …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *