کلم پلو شیرازیکلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی

اگر مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده کنید ، ما به شما کلم پلو را پیشنهاد مى کنیم . این غذا باب طبع بچه ها است و بسیار لذیذ است.

مواد لازم:

برنج: ۱ کیلو

کلم خرد شده :۱ کیلو

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده: نیم کیلو

پیاز  : ۲ عدد

روغن: به اندازه کافی

نمک:  به اندازه کافی

فلفل   : به اندازه کافی

آبلیمو: به اندازه کافی

مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده:  ۳۰۰ گرم
آرد نخود چی:  ۴ قاشق غذا خوری
پیاز:  ۱ عدد
روغن:  به میزان کافی
نمک     به میزان کافی
فلفل     به میزان کافی
زردچوبه     به میزان کافی

طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس‌میکنیم، کلم‌ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میکنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میکنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد‌میکنیم

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبکش‌میکنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میکنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میکنیم.

 طرز تهیه کوفته ریزه:

پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده‌میکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می کنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میکنیم.

کوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس‌میکشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میکنیم.

نکته۱:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد‌میکنیم مقداری نمک به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میکنیم.
نکته۲:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.

 کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *