درمان فوری جوش صورت برای دید و بازدیدهای نوروزیجوش صورت

با آکنه‌ بارداری چه کنم؟

اطلاعات/ بارداری باعث ایجاد لکه‌ها و آکنه‌ای ناگهانی روی پوست می‌شود. این واقعاً آزاردهنده است که ببینید پوست صاف و شفاف‌تان به ناگهان اینقدر تغییر کرده باشد. بعضی‌ها از ابتدای بارداری با آکنه‌ها درگیر هستند هرچند که این خیلی برایتان آزار دهنده است اما باید با آن کنار بیایید و به عنوان بخشی از تغییرات دوران بارداری بپذیرید.‎
اغلب آکنه‌ها بخاطر نوسانات و تغییرات هورمونی شدید دوران بارداری به وجود می‌آیند و بعد از زایمان معمولاً آکنه‌ها کاهش پیدا می‌کنند و از بین می‌روند و اگر پوست روشنی داشته باشید احتمال اینکه زودتر این آکنه‌ها رفع شوند بسیار بیشتر است.‎
‎ ‎مراقبت درست از پوست راه سالم نگه داشتن پوست است.‎
هر صبح و شب صورت را با شستشو دهنده‌های ملایم و مناسب بشویید. ‎
به طور کلی پوست در دوران بارداری حساس می‌شود بنابراین محصولی را انتخاب کنید که ملایم و غیرشیمیایی باشد.‎
‎ ‎سعی کنید همیشه صورت را مرطوب نگه دارید و کمتر آن را چرب کنید. ‎
‎ ‎از تونر نیز برای پاک کردن صورت استفاده نکنید. ‎
اگرچه این پیشنهادها برای مراقبت از پوست کم عارضه هستند با این حال باز هم با پزشکتان درباره آنها مشورت کنید.‎

آکنه(به انگلیسی: Acne vulgaris) یا رُخ‌جوش*[۱] یا جوش غرور جوانی، [۱] که مردم آن را با عنوان جوش‌های ناشی از غرور جوانی می‌شناسند یکی از شایع‌ترین بیماری‌های پوستی و شایع‌ترین علت مراجعه بیماران به پزشکان متخصص پوست است.

این بیماری معمولاً هم‌زمان با بلوغ شروع می‌شود. در تقسیم‌بندی بیماری‌های پوستی، آکنه جزو یکی از بیماری‌های زائده‌های پوست یعنی مو است. ریشه مو در فضای کانال‌مانندی به اسم فولیکولِ مو قرار گرفته و رشد می‌کند. از طرف دیگر، غدد چربی به عنوان یکی دیگر از زوائد پوستی، ترشحات خود را داخل فولیکول مو تخلیه می‌کنند که به سمت بالا حرکت کرده و روی سطح پوست پخش می‌شوند.

سطحی‌ترین لایهٔ پوست، لایه شاخی نام دارد و سلول‌های پوستی که از لایهٔ سازنده منشأ می‌گیرند، به آهستگی به سمت بالا حرکت کرده و در نهایت از بین رفته، لایه شاخی را به وجود می‌آورند. این روند را روند شاخی شدن می‌گویند.

اساس ایجاد آکنه، اختلال در ترکیب و شدت چربی ترشح شده از غدد چربی و همچنین اختلال در روند و شدت شاخی شدن است.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *