در این ساعات بخوابید تا پوستتان شفاف شود!
ایسنا/ دکتر ریحانه مهرگان با اشاره به این که زمان خواب شبانه تاثیر زیادی در حفظ سلامتی و شادابی پوست دارد، اظهار داشت:در مواردی که زمان شروع خواب شبانه ۲ یا ۳ ساعت تغییر کند حتی اگر مدت زمان خواب کافی باشد ولی سلامت پوست تضمین نمی شود.
این متخصص پوست تصریح کرد:افرادی که از ساعت ۳ نیمه شب تا ۱۱ صبح یا ۸ شب تا ۴ صبح می خوابند یعنی شب ها دیرتر یا زودتر از ۱۱ شب خوابیده و صبح ها نیز ساعت ۷ صبح بیدار نمی شوند، دچار افتادگی و پیری زودرس پوست می شوند.
دکتر مهرگان یادآور شد:مصرف مواد غذایی حاوی ترکیبات ویتامین ب همچون جوانه گندم، شیر، انواع غلات تاثیر بسزایی در حفظ شادابی و جوانی پوست دارد.
این متخصص پوست در پایان با تاکید بر اینکه افرادی که دارای پوست خشکی هستند باید از کرم مرطوب کننده استفاده نمایند، گفت:عدم استفاده از این کرم ها قطعا موجب ایجاد پیری زودرس خواهد شد.
—
خواب عبارت است ازعدم توانایی ارادی درکنترل محیط فیزیکی و کاهش یا فقدان سطح هوشیاری، تعلیق نسبی ادراکات حسی و غیرفعال شدن تقریباً تمام عضلات ارادی در زمان استراحت به طوری که فعالیت بدن و ذهن تغییر کرده و توهمهای بینایی جایگزین تصاویر واضح واقعی بشوند. در بین پستانداران، پرندگان، ماهیان و دیگر جانوران مراحل خواب و بیداری وجود دارد. خواب برای سلامت و بازسازی سیستم اعصاب، سیستم ایمنی و سیستم عضلانی-اسکلتی انسانها و جانوران اهمیت دارد.
مراحل خواب
اختراع دستگاه نوار مغزی به دانشمندان اجازه داد تا به مطالعه خواب انسان، به روشهایی که پیش از آن ممکن نبود، بپردازند. در خلال دهه ۱۹۵۰ فردی به نام اوژن آسرینسکی که تازه از دانشگاه فارغالتحصیل شده بود، از این وسیله برای کشف آنچه امروز خواب REM خوانده میشود استفاده کرد. مطالعات بیشتر بر روی خواب انسان نشان داده است که خواب از یک سری مراحل گذر میکند که الگوهای امواج مغزی در هر مرحله با یکدیگر متفاوتند. خواب دارای دو نوع اصلی است:
خواب REM (حرکت سریع چشم) که خواب فعال یا خواب متناقض (paradoxical) نیز خوانده میشود.
خواب NREM (به انگلیسی: non-REM حرکت غیرسریع چشم) که خواب آرام نیز خوانده میشود.