بو دادن تخمه هندوانهبو دادن تخمه هندوانه

بو دادن تخمه هندوانه
مواد لازم برای بودادن تخمه هندوانه :

تخمه هندونه ۱کیلو

نمک نصف بسته

گلپر+ آبلیمو به اندازه دلخواه

طرز تهیه تخمه هندوانه :

۱- تخمه ها رو در آب و نمک به مدت ۵ تا ۶ ساعت خیس میکنیم.

۲- در آبکش میریزیم تا آب اضافی شون گرفته بشه و بعد روی سینی پهن میکنیم تا کمی خشک بشن.(نباید خیلی خشک بشه باید یکمقدار نم داشته باشه).*

۳- در نمک داغ میریزیم و مرتب هم میزنیم تا بو داده بشن.(تو این مرحله هر از گاهی تست میکنیم تا مغز تخمه ها نسوزه)*

۴- در الک میریزیم تا نمک ها جدا بشن.

۵- حالا تخمه ها رو در تابه میریزیم و دوباره یک مقدار خیلی کم تفت میدیم و بعد آبلیمو رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا آبش کشیده بشه و تا نمداره از روی حرارت برمیداریم.

۶- تا تخمه ها نمدار هستند پودر گلپر و اضافه و خوب مخلوط میکنیم.

۷- و در آخر روی سینی یا یک پارچه پهن میکنیم تا تخمه ها خشک بشن.(در فضای خونه)
منبع: آسمونی

بو دادن تخمه آفتاب گردان

مزایای تخمه هندوانه برای دیابت، فشار خون و سلامتی

تخمه هندوانه (به انگلیسی : watermelon seeds) برای سلامت و زیبایی پوست، درمان جوش صورت و کمبود آهن بدن و کنترل فشار خون بسیار مفید است. همچنین این تخمه برای کسانی که می خواهند چاق شوند نیز می تواند مفید باشد.

تخمه هندوانه سرشار از نیاسین می‌باشد که باعث قدرت ارتجاعی مناسب در پوست، سفت شدن پوست، محو خط و چین چروک‌ها، از بین بردن لکه‌های سیاه، رفع خارش و زرد شدگی پوست می‌شود.

بسیاری از افراد هندوانه را مصرف می‌کنند ولی دانه‌های آن را دور می‌ریزند. در بسیاری از کشورهای آسیایی تخمه‌های هندوانه جمع‌آوری می‌شوند، طی فرآیندهای مخصوص خشک می‌گردند و سپس آن‌ها را به صورت بو داده در بازارها عرضه می‌کنند. این تخمه‌ها یکی از میان وعده‌های معمول مردم مصر است و در تهیه نان‌ها، سوپ‌ها و بسیاری از غذاها کاربرد دارد. در بسیاری از کشورهای آفریقایی نیز روغن این دانه‌ها استخراج می‌شود و در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و پوستی به کار می‌رود.

By شرکت ناسار - تجارت با عراق

دکتر حبیب کشاورز عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان - گروه زبان و ادبیات عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *